Στελιοσ Σεραφειδησ : AEK F.C. Official Web Site - Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της αεκ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς την τρίτη (4/1) έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός στέλιος σεραφείδης .

Συναντήσαμε το ζωντανό θρύλο της αεκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέλιο σεραφείδη! Στέλιος σεραφείδης · άλλες ομάδες. Λίγους μήνες πριν η αεκ μπει στο νέο της γήπεδο, ο στέλιος σεραφείδης έφυγε από τη ζωή, . Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της αεκ στέλιος σεραφείδης.

Συναντήσαμε το ζωντανό θρύλο της αεκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέλιο σεραφείδη! Άφεσ΄ αυτούς ου γαρ οίδασιν τι ποιούσι!
Άφεσ΄ αυτούς ου γαρ οίδασιν τι ποιούσι! from www.aek-live.gr
Στέλιος σεραφείδης · άλλες ομάδες. Οι αναμνήσεις πολλές και η αγάπη του για την ένωση ατελείωτη. Ο 86χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της ένωσης άφησε σήμερα την. Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της αεκ στέλιος σεραφείδης. Συναντήσαμε το ζωντανό θρύλο της αεκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέλιο σεραφείδη! 0:00 / 2:11•watch full video. Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα.

Συναντήσαμε το ζωντανό θρύλο της αεκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέλιο σεραφείδη!

O στέλιος σεραφείδης, ο παίκτης σύμβολο της αεκ δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της αεκ στέλιος σεραφείδης. Στέλιος σεραφείδης · άλλες ομάδες. Απόλλων σμύρνης, αιγάλεω · σεζόν (19). Συναντήσαμε το ζωντανό θρύλο της αεκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέλιο σεραφείδη! Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Λίγους μήνες πριν η αεκ μπει στο νέο της γήπεδο, ο στέλιος σεραφείδης έφυγε από τη ζωή, . Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της αεκ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς την τρίτη (4/1) έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός στέλιος σεραφείδης . Με μια πολύ άσχημη είδηση αρχίζει το 2022. Πέθανε σήμερα σε ηλικία 86 ετών ο στέλιος σεραφείδης, ένας από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της αεκ. 0:00 / 2:11•watch full video. Ο 86χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της ένωσης άφησε σήμερα την. Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της αεκ στέλιος σεραφείδης. Στέλιος σεραφείδης · άλλες ομάδες. Οι αναμνήσεις πολλές και η αγάπη του για την ένωση ατελείωτη. Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Λίγους μήνες πριν η αεκ μπει στο νέο της γήπεδο, ο στέλιος σεραφείδης έφυγε από τη ζωή, .

0:00 / 2:11•watch full video. Άφεσ΄ αυτούς ου γαρ οίδασιν τι ποιούσι!
Άφεσ΄ αυτούς ου γαρ οίδασιν τι ποιούσι! from www.aek-live.gr
Λίγους μήνες πριν η αεκ μπει στο νέο της γήπεδο, ο στέλιος σεραφείδης έφυγε από τη ζωή, . Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της αεκ στέλιος σεραφείδης. Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της αεκ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς την τρίτη (4/1) έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός στέλιος σεραφείδης . Συναντήσαμε το ζωντανό θρύλο της αεκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέλιο σεραφείδη! Απόλλων σμύρνης, αιγάλεω · σεζόν (19). Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Στέλιος σεραφείδης · άλλες ομάδες.

Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της αεκ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς την τρίτη (4/1) έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός στέλιος σεραφείδης . O στέλιος σεραφείδης, ο παίκτης σύμβολο της αεκ δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Οι αναμνήσεις πολλές και η αγάπη του για την ένωση ατελείωτη. Στέλιος σεραφείδης · άλλες ομάδες. Ο 86χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της ένωσης άφησε σήμερα την. Λίγους μήνες πριν η αεκ μπει στο νέο της γήπεδο, ο στέλιος σεραφείδης έφυγε από τη ζωή, . Συναντήσαμε το ζωντανό θρύλο της αεκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέλιο σεραφείδη! Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Πέθανε σήμερα σε ηλικία 86 ετών ο στέλιος σεραφείδης, ένας από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της αεκ. 0:00 / 2:11•watch full video. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της αεκ στέλιος σεραφείδης. Απόλλων σμύρνης, αιγάλεω · σεζόν (19).

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της αεκ στέλιος σεραφείδης. Οι αναμνήσεις πολλές και η αγάπη του για την ένωση ατελείωτη. Συναντήσαμε το ζωντανό θρύλο της αεκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέλιο σεραφείδη! 0:00 / 2:11•watch full video. Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της αεκ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς την τρίτη (4/1) έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός στέλιος σεραφείδης .

O στέλιος σεραφείδης, ο παίκτης σύμβολο της αεκ δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Άφεσ΄ αυτούς ου γαρ οίδασιν τι ποιούσι!
Άφεσ΄ αυτούς ου γαρ οίδασιν τι ποιούσι! from www.aek-live.gr
Με μια πολύ άσχημη είδηση αρχίζει το 2022. Στέλιος σεραφείδης · άλλες ομάδες. O στέλιος σεραφείδης, ο παίκτης σύμβολο της αεκ δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας. 0:00 / 2:11•watch full video. Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Οι αναμνήσεις πολλές και η αγάπη του για την ένωση ατελείωτη. Πέθανε σήμερα σε ηλικία 86 ετών ο στέλιος σεραφείδης, ένας από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της αεκ. Ο 86χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της ένωσης άφησε σήμερα την.

Οι αναμνήσεις πολλές και η αγάπη του για την ένωση ατελείωτη.

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 86 ετών ο στέλιος σεραφείδης, ένας από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της αεκ. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της αεκ στέλιος σεραφείδης. Ο 86χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της ένωσης άφησε σήμερα την. Στέλιος σεραφείδης · άλλες ομάδες. Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της αεκ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς την τρίτη (4/1) έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός στέλιος σεραφείδης . 0:00 / 2:11•watch full video. Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Απόλλων σμύρνης, αιγάλεω · σεζόν (19). Με μια πολύ άσχημη είδηση αρχίζει το 2022. Συναντήσαμε το ζωντανό θρύλο της αεκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέλιο σεραφείδη! Οι αναμνήσεις πολλές και η αγάπη του για την ένωση ατελείωτη. Λίγους μήνες πριν η αεκ μπει στο νέο της γήπεδο, ο στέλιος σεραφείδης έφυγε από τη ζωή, .

Στελιοσ Σεραφειδησ : AEK F.C. Official Web Site - Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της αεκ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς την τρίτη (4/1) έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός στέλιος σεραφείδης .. 0:00 / 2:11•watch full video. Μέχρι το τέλος της ζωής του ο στέλιος σεραφείδης έδινε το «παρών» στους αγώνες της αγαπημένης του αεκ, σε όλα τα αθλήματα. Συναντήσαμε το ζωντανό θρύλο της αεκ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέλιο σεραφείδη! Με μια πολύ άσχημη είδηση αρχίζει το 2022. Οι αναμνήσεις πολλές και η αγάπη του για την ένωση ατελείωτη.